Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Foreningens faste elektriker

Vi er tilknyttet en lang række foreninger som fast elektriker, og har således stor erfaring med de opgaver og udfordringer, der opstår i såvel store som mindre boligforeninger. Fisker El dækker alle områder inden for el og installation - og I behøver derfor kun én samarbejdspartner på dette område. Det sparer tid i jeres administration og letter kommunikationen. Kontakt os for en uforpligtende snak om jeres behov - vi står til rådighed på telefon og mail. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular herunder, så kontakter vi dig ved førstkommende lejlighed.

Få et uforpligtende tilbud

Brug for et el-eftersyn?

Fisker EL har stor erfaring med at foretage el-eftersyn i lejligheder, hvorfor vi samarbejder på fast basis med en række boligforeninger. Vi kontrollerer tilstanden på el-installationerne, dette gennem såvel visuel inspektion, som stikprøvevis adskillelse af dåser m.v. Et el-eftersyn er især relevant i forbindelse med salg og køb af bolig. Det er naturligvis kun autoriserede installatører, der må udføre et el-eftersyn. Kontakt os for en uforpligtende samtale om el-eftersyn for lejligheder - og andre opgaver inden for el- og installationsfaget. Vi indgår gerne i et samarbejde med boligforeningen, så I får trygheden og effektiviteten ved at have én fast partner.

El-tilstandsrapporter ved fællesinstallationer

Vi er fuldt autoriserede til at foretage el-eftersyn af fællesinstallationer. Ved eksempelvis ejerboliger med fælles installationer, præsenterer vi to rapporter: Én for boligen, samt én for fællesinstallationerne. For en grundig og pålidelig samarbejdspartner, kontakt Fisker El.

Røgalarmer - monteret professionelt og ifølge lovkrav

Siden 2004 har det været lovpligtigt at installere røgalarmer med tilslutning til boligens faste el-installationer. Alarmerne skal derudover have et back up-batteri (i tilfælde af strømafbrydelser).

Vi har stor ekspertise i opsætning af røgalarmer i lejligheder, og kan give en god pris, når opgaven samles gennem en boligforening. Kontakt os for mere information.

Overvågning af pumpebrønde

Hos Fisker El kan vi hjælpe med styring og overvågning af aktiviteten i pumpebrønde. Vi kan eksempelvis opsætte en alarmfunktion, så der sendes en sms til ejendomsadministrator eller vicevært ved svigt i pumpebrønden. Ring eller skriv for en uforpligtende samtale om overvågning af pumpebrønde.