Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Få en intelligent bolig - med frihed til indretning

Slip for ledninger og kabler mellem kontakterne og det elektroniske udstyr med trådløs indretning af din bolig. De trådløse systemer fungerer ved hjælp af radiobølger og giver dig fuld frihed til at placere kontakterne. Du kan vælge at opgradere et enkelt rum ad gangen, eller du kan gøre hele huset trådløst og lade alle kontakterne kommunikere med boligens intelligente styringscenter. Kontakt os for at høre mere om den intelligente bolig - ring, skriv eller udfyld nedenstående kontakformular:

Få et uforpligtende tilbud

Erfaring med alle førende systemer

Hos Fisker El har vi arbejdet med alle de førende systemer inden for ’intelligente installationer’. Det drejer sig især om:

  • IHC
  • Smart House
  • ABB Free Home

Hvis du har præferencer for et helt 4. system kan vi gennemgå fordele og ulemper, så vi sikrer at du vælger det optimale system til dit behov.

Mange fordele ved intelligente installationer

I dag bliver op mod halvdelen af alle nye huse opført med en intelligent installation, men mange husejere holder sig tilbage, når det gælder renovering og ombygning, fordi de frygter store omkostninger til kabelføring og reparation af murværk og maling. Det er en unødvendig bekymring med et trådløst installationssystem. Her undgår du indgreb i de faste bygningsdele.

Du kan også bruge trådløse komponenter til at opgradere en eksisterende intelligent installation, hvis du fx vil ændre placeringen af kontakter, eller du vil bygge til. Den trådløse og "den kablede verden" fungerer fint sammen som ét samlet system.

Ring på 39 56 14 20, og hør mere om ICH. Du er naturligvis altid velkommen til at få et uforpligtende tilbud.