Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Grøn energi - en god investering

Såvel din varmeregning, som klodens klima, vil nyde godt af en investering i grøn energi. Hos Fisker El kan vi vejlede dig inden for varmepumper, solceller og generel energioptimering. Ring, skriv eller udfyld kontaktformularen herunder:

Få et uforpligtende tilbud

Overvejer du at få en varmepumpe?

Der mange fordele ved at installere varmepumpe, eksempelvis:

  • Den er billig i forhold til gas og olie.
  • Den er ideel i sommerhusområder eller andre steder, hvor olie og gas ikke er tilgængelig.
  • Den er mere miljørigtig end olievarme.
  • Du kan måske få tilskud til montering af ny varmepumpe.

Da varmepumper kan være mere miljøvenlige end ældre olie- og gasfyr, er det muligt at søge om energitilskud. Du kan høre mere om, hvordan du søger tilskuddet ved at kontakte os for mere info.

Vi monterer den mest populære varmepumpe:

Panasonic NE9PKE-1

Vi bruger den mest solgte varmepumpe i Danmark som også går under navnet "sommerhuspumpen" da denne er ideel til fritidshuse. Pumpen er designet til det danske klima og er af energimærket A++ som sikrer et meget lavt energiforbrug.

Som vintersikring kan den holde sommerhuse frostfrie i helt ned til minus 20 grader og opvarme rum op til 30 grader. I de varme sommermåneder kan varmepumpen også fungere som køleanlæg. Varmepumpen har et lavt lydniveau på kun 23 dB som ikke vil være til gene i dagligdagen.

Tilbud på montering af varmepumpe

Vores montører er som udgangspunkt en dag om montering alt efter hvor kompleks den givende opgave er. Vores installatører er alle autoriserede og godkendt i overensstemmelse med (EF) forordning 303/2008 af 2. april 2008.

Prisen for en standard installation er 14.749 kr. inkl. Moms.

Overvejer du at få et solcelleanlæg?

Vi tilbyder en skræddersyet løsning, der tager udgangspunkt i dit behov. Der er mange muligheder inden for solcelleanlæg og vi kan vejlede dig til det valg, der passer ideelt til dig og din bolig.

Kontakt os for en uforpligtende samtale om solcelleanlæg.

Energioptimering

Hos Fisker El hjælper vi vores kunder til at sænke deres energibudget. Vi tilbyder skræddersyede, omfattende løsninger, baseret på det specifikke behov. Der kan være tale om alt fra mindre indsatser til større energistrategier. Vi ser eksempelvis på energikilder, energiforsyning og energitab.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på energioptimering.