Få styr på kontorets el-installationer

Vi har mange års erfaring i entreprise og kontorbygninger

Bevar overblikket med én elektriker

Vi kommer hele vejen rundt, fra belysning til netværk og adgangskontrol. Med én samarbejdspartner sikrer I at overblikket bevares. Kontakt Fisker El og få en uforpligtende samtale om jeres behov.

Adgangskontrol og nøglebrikker

Adgangskontrol er afløseren på den gammeldags nøgle. Nøglebrikker og adgangskontrol har til formål at skabe tryghed for den enkelte medarbejder samtidig med, at virksomheden kan kontrollere, hvem der kommer og går.
Med et adgangskontrolanlæg får du:

  • Låsekontrol
  • Brugerbegrænsning
  • Sikkert system
  • Ingen problemer med tab af nøgler
  • Nemt ved at oprette og slette en brugers adgang

Du får et anlæg med mange kortlæsere, elektromekaniske låseanordninger, der evt. er tilsluttet lokalt datanet og computer for programmering og registrering af eventuelle hændelser. Derudover står du med en enkelt enhed med batteri og lås til montering direkte på din dør. Vi kan desuden opsætte en bom, der kontrollerer udkørsel fra parkeringsplads eller garageanlæg.

God belysning på kontoret

Det kræver planlægning at skabe en god belysning på kontoret. Der skal tages højde for sollysets indfald, refleksioner fra det kunstige lys og medarbejdernes forskellige ønsker til en optimal arbejdssituation.

En øget opmærksomhed på lysforholdene vil ofte være en god forretning, da det skaber bedre arbejdsforhold, gladere medarbejdere og dermed forudsætningen for en mere effektiv arbejdsindsats.

Fisker El er en autoriseret el-installatør med fokus på det gode håndværk. Vi er meget alsidige i vores opgaveløsning, der fordeler sig på såvel private og erhverv, som foreninger. Vores vigtigste mission er, at der står en tilfreds kunde tilbage, når vi forlader et projekt.

Vil du have fair priser og en høj kvalitet, så ring eller skriv til os.

Vi har åbent for telefonen

Alle dage

07:00 - 15:00

Ring os op!

Få et uforpligtende tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email Skriv venligst en mail

Installationer til markiser og solafskærmning

Vi har stor erfaring med alle typer af elektriske installationer og indgår desuden gerne som samarbejdspartner med andre faggrupper. Vi er det oplagte valg, hvis du eksempelvis står med en større entreprise, hvor markiser eller anden solafskærmning indgår i projektet. Fisker El står for professionel og efektiv opgaveløsning - hver gang.

Intelligente installationer

Ved at opsætte intelligente installationer til styring af lyset kan man gøre el-regningen mindre. Det kan eksempelvis være følere, der slukker lyset, når lokalet er tomt eller lysstofrør, der regulerer lyset efter sollysets styrke. For mange virksomheder er el-regningen en tung post blandt udgifterne. Men sådan behøver det ikke at være. Med en automatisk styring af strømforbruget til eksempelvis lys og computere kan der spares mange penge.

Professionel opsætning af netværk

Vi tilbyder en lang række løsninger inden for netværk, telefonsystemer, antenneanlæg m.v. Fællesnævneren er, at vi altid tænker i fremtids- og driftssikkerhed, der efterlader virksomheden med pålidelige systemer, som bare virker. For professionel opsætning af eksempelvis IP-telefoni, datanetværk og antenneanlæg - kontakt Fisker El.

Energioptimering for virksomheder

Der er mange fordele ved energioptimering. Varmeregningen og dermed bundlinjen er én fordel, klimaets tilstand og CRS er en anden. Du kan endda få tilskud til de energibesparende tiltag gennem diverse energisparepuljer eller Vækstfonden.

Vi kan jo starte med et energitjek af virksomheden, så vi kender potentialet for forbedringen. Kontakt os på telefon 39 56 14 20 eller e-mail mail@fisker-el.dk og hør nærmere.

Autoriseret installatør

Vi dækker hele Storkøbenhavn