Elektriker Roskilde

Erfaren elektriker med kvalitetsbevidst håndværk

El installatør i Roskilde

Søger du en erfaren elektriker Roskilde? Så kontakt Fisker El. Vi er en professionel el-installationsvirksomhed, der har over 40 års erfaring inden for branchen. Vi løser større og mindre opgaver for både erhvervs- og privatkunder i Roskilde, København og omegn.

Ring på telefon 39 56 14 20 i dag og få et godt tilbud på en elektriker i Roskilde.

Få et arbejde i en høj kvalitet

Hvis du vælger Fisker El til at løse din opgave, er du sikret et arbejde i en meget høj kvalitet. Vi sætter en ære i altid at levere vores arbejde til den aftalte tid, og vi forlader aldrig en opgave før, at vi har opnået det ønskede resultat. Vores mange år i branchen har betydet, at vi har opnået en stor viden inden for feltet. Vi kan derfor give vores kunder kompetent rådgivning og vejledning i, hvad der er den bedste løsning i forhold til deres specifikke opgave.

Fisker El er en autoriseret el-installatør med fokus på det gode håndværk. Vi er meget alsidige i vores opgaveløsning, der fordeler sig på såvel private og erhverv, som foreninger. Vores vigtigste mission er, at der står en tilfreds kunde tilbage, når vi forlader et projekt.

Vil du have fair priser og en høj kvalitet, så ring eller skriv til os.

Vi har åbent for telefonen

Alle dage

07:00 - 15:00

Ring os op!

Få et uforpligtende tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email Skriv venligst en mail

Hvad kan vi hjælpe med?

Fisker El er en virksomhed med mange kompetencer. Vi har i dag 30 medarbejdere, der alle er specialister inden for deres felt. Vi kan derfor tilbyde en bred vifte af løsninger som elektriker. Fællesnævneren vil altid være kvalitet. Vi lægger vægt på faglighed og grundighed, samt at vores folk altid kan forklare løsningerne for dig, ligegyldigt hvad dit forudgående kendskab er til el-faget. Måske giver begreber som hpfi eller ampere ikke meget mening for dig - men vi forklarer tingene, så de er til at forstå. Vi kan blandt andet hjælpe med:

  • Adgangskontrol
  • Byggestrøm
  • Overvågning
  • Trappelift
  • Belysning
  • El-eftersyn
  • Installation af røgalarmer
  • Varmepumper
  • Dør- og porttelefon
  • Og meget mere.

Få et uforpligtende tilbud fra din elektriker i Roskilde

Ønsker du at få et tilbud på en el installatør Roskilde eller omegn? Så kontakt os på telefon 39 56 14 20 og få en uforpligtende samtale om din opgave. Du er også velkommen til at benytte vores kontaktformular. Så svarer vi på din henvendelse hurtigst muligt.

Autoriseret installatør

Vi dækker hele Storkøbenhavn