Din elektriker Gentofte og elektriker Hellerup

Din lokal el installatør i Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Elektriker i Charlottenlund og resten af Nordsjælland

Vi servicerer hele området nord for København, herunder som elektriker Hellerup, Charlottenlund, Klampenborg og elektriker Gentofte. Har du brug for en fagligt stærk og lydhør elektriker, der tilbyder høj kvalitet til fornuftige priser, så tag fat i Fisker El. Ring, skriv eller udfyld nedenstående kontaktformular, så tager vi en uforpligtende samtale om dit projekt.

Service til private, erhverv og foreninger

Vores kunder fordeler sig jævnt mellem alle segmenter: kontorbygningen i Hellerup, villaen i Klampenborg, boligforeningen i Gentofte og lejligheden i Charlottenlund benytter sig alle af vores store ekspertise inden for elektrikerfaget.

Fisker El er en autoriseret el-installatør med fokus på det gode håndværk. Vi er meget alsidige i vores opgaveløsning, der fordeler sig på såvel private og erhverv, som foreninger. Vores vigtigste mission er, at der står en tilfreds kunde tilbage, når vi forlader et projekt.

Vil du have fair priser og en høj kvalitet, så ring eller skriv til os.

Vi har åbent for telefonen

Alle dage

07:00 - 15:00

Ring os op!

Få et uforpligtende tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email Skriv venligst en mail

El-installatør med engagement

Der er især ét fællestræk, som kendetegner holdet bag Fisker El - og det er vores store passion for vores fag. Du vil aldrig opleve en halv-god løsning fra vores hånd, eller en forhastet konklusion på et problem. Vi er grundige og har altid den optimale proces og det bedste resultat for øje. Vi er autoriseret el-installatør og mangeårigt medlem af Tekniq.

Stor alsidighed - vi kan hjælpe med alt el-arbejde

Fra opsætning af havelamper til montering af HPFI-afbrydere, og fra levering af byggestrøm til overvågning af pumpebrønde. Fra elektriker Klampenborg til el installatør Gentofte. Vi har kompetencerne i huset til at løse alle opgaver inden for elektrikerfaget. Vi har opsat utallige dørtelefoner og forsynet adskillige kontorer med belysningsløsninger.

Vi har helt sikkert også erfaring med den opgave, som du søger hjælp til.

Din lokale elektriker Charlottenlund, Gentofte, Klampenborg og Hellerup

Vi giver meget gerne en pris på dit projekt. Ring til os på 39 56 14 20 , eller send en mail - så tager vi en snak om opgaven. Det er naturligvis ganske uforpligtende. Vi glæder os til at høre fra dig.

Autoriseret installatør

Vi dækker hele Storkøbenhavn