Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Din elektriker i Charlottenlund, Klampenborg, Gentofte og Hellerup

Vi servicerer hele området nord for København, herunder Charlottenlund, Klampenborg, Gentofte og Hellerup. Har du brug for en fagligt stærk og lydhør elektriker, der tilbyder høj kvalitet til fornuftige priser, så tag fat i Fisker El. Ring, skriv eller udfyld nedenstående kontaktformular, så tager vi en uforpligtende samtale om dit projekt.

Få et uforpligtende tilbud

Service til private, erhverv og foreninger

Vores kunder fordeler sig jævnt mellem alle segmenter: kontorbygningen i Hellerup, villaen i Klampenborg, boligforeningen i Gentofte og lejligheden i Charlottenlund benytter sig alle af vores store ekspertise inden for elektrikerfaget.

El-installatør med engagement

Der er især ét fællestræk, som kendetegner holdet bag Fisker El - og det er vores store passion for vores fag. Du vil aldrig opleve en halv-god løsning fra vores hånd, eller en forhastet konklusion på et problem. Vi er grundige og har altid den optimale proces og det bedste resultat for øje. Vi er autoriseret el-installatør og mangeårigt medlem af Tekniq.

Stor alsidighed - vi kan hjælpe med alt el-arbejde

Fra opsætning af havelamper til montering af HPFI-afbrydere, og fra levering af byggestrøm til overvågning af pumpebrønde. Vi har kompetencerne i huset til at løse alle opgaver inden for elektrikerfaget. Vi har opsat utallige dørtelefoner og forsynet adskillige kontorer med belysningsløsninger.

Vi har helt sikkert også erfaring med den opgave, som du søger hjælp til.

Din lokale elektriker i Gentofte, Charlottenlund, Klampenborg og Hellerup

Vi giver meget gerne en pris på dit projekt; ring til os på 39 56 14 20, eller send en mail - så tager vi en snak om opgaven. Det er naturligvis ganske uforpligtende. Vi glæder os til at høre fra dig.