Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Installation og service af dørtelefoner

Fisker EL tilbyder komplette samarbejdsaftaler, herunder installation og service af løsninger med dørtelefoner, porttelefoner, videotelefoner og adgangskontrol til beboelsesejendomme. Vi har stor erfaring i rollen som fast elektriker for en lang række foreninger, og I får derfor en meget kompetent og effektiv partner i Fisker El. Kontakt os for en uforpligtende samtale om jeres behov. Send os en e-mail, ring på telefonen, eller udfyld vores kontaktformular:

Få et uforpligtende tilbud

Stor erfaring og professionel grundighed

Vi har erfaring med udvælgelse og installation af dørtelefonanlæg eller videotelefoner samt adgangskontrol, der matcher jeres behov og krav til at sikre bygningen.

Hvad enten I har en mindre forening, med kun en håndfuld opgange, eller en større med flere hundrede, finder vi den helt skarpe pris til jer. Kvalitet og tillid er blandt vores mest centrale varemærker, og I får derfor en dygtig og troværdig installatør på sagen, når I indgår samarbejde med os. Hvad angår dørtelefoner, så anbefaler vi blandt andet en type anlæg, som installeres ved gadedøren og ringer til beboernes fastnet eller mobiltelefoner. Det vil sige, at der ikke skal føres kabler rundt i ejendommen og at der ikke skal opsættes separate dørtelefoner.

Vi anvender markedsførende produkter og kan således garantere en løsning, der lever op til de forventninger der er til funktionalitet og kvalitet.

Fisker EL anvender blandt andet dørtelefoner fra Scantron, Siedle og Videx.

Meget Gamle dørtelefonanlæg

Fisker EL fejlfinder og servicerer gamle dørtelefonanlæg. Vores erfaring er, at hvis anlægget er ældre end 15 år, kan det i de fleste tilfælde betale sig at investere i et nyt anlæg.