Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Installation og service af dørtelefoner

Fisker El installerer og servicerer komplette løsninger med dørtelefoner, videotelefoner og adgangskontrol til beboelsesejendomme. Hos Fisker El er der altid fokus på det gode håndværk, og vi har stor erfaring som fast elektriker for en lang række foreninger. Hvis din forening vælger Fisker El, er I derfor sikret en partner med en stor viden og effektive løsninger. Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale om jeres behov. Du kan kontakte os ved at sende os en e-mail, ringe til os eller udfylde vores kontaktformular:

Få et uforpligtende tilbud

Stor erfaring og professionel grundighed

Hos Fisker El har vi en bred erfaring inden for installation og udvælgelse af dørtelefoner, videotelefoner, porttelefoner og adgangskontrol. Vi kan derfor hjælpe dig med at finde lige præcis det sikkerhedsudstyr, der lever op til dine behov og krav til at sikre bygningen.

Ud af de mange sikkerhedsløsninger, vi tilbyder, kan vi blandt andet anbefale Videx GSM 4000. Anlægget installeres ved gadedøren og ringer til beboerens fastnet eller mobiltelefon, hvilket vil sige, at der ikke skal installeres kabler rundt i ejendommen, og der skal ikke opsættes separate dørtelefoner.

Hos Fisker El bruger vi markedsførte produkter og kan således garantere en løsning, der lever op til de forventninger, du har, og som på bedste vis sikrer ejendommen, hvor funktionalitet og kvalitet er i fokus.

Fisker El anvender blandt andet dørtelefoner fra Comelit og Videx.

Hvad enten I har en mindre forening, med kun en håndfuld opgange, eller en større med flere hundrede, finder vi den helt skarpe pris til jer. Kvalitet og tillid er blandt vores mest centrale varemærker, og I får derfor en dygtig og troværdig installatør på sagen, når I indgår samarbejde med os. Hvad angår dørtelefoner, så anbefaler vi blandt andet en type anlæg, som installeres ved gadedøren og ringer til beboernes fastnet eller mobiltelefoner. Det vil sige, at der ikke skal føres kabler rundt i ejendommen og at der ikke skal opsættes separate dørtelefoner.

Vi anvender markedsførende produkter og kan således garantere en løsning, der lever op til de forventninger der er til funktionalitet og kvalitet.

Fisker EL anvender blandt andet dørtelefoner fra Scantron, Siedle og Videx.

Gamle dørtelefonanlæg

Fisker EL fejlfinder og servicerer gamle dørtelefonanlæg. Vores erfaring er, at hvis anlægget er ældre end 15 år, kan det i de fleste tilfælde betale sig at investere i et nyt anlæg.